Charter voor Budgetcoaching in België

Budgetcoaching.be is opgericht om individuen en gezinnen te ondersteunen (via hun werkgever) bij het beheren van hun financiën en het bereiken van financiële stabiliteit. Het doel is om cliënten te helpen bij het opstellen van een budget, het aflossen van schulden en het opbouwen van spaargeld, zodat ze hun financiële doelen kunnen bereiken.

Samen werken aan een gezonde financiële toekomst

Wij bij budgetcoaching.be zijn toegewijd aan het helpen van individuen en gezinnen bij het bereiken
van financiële stabiliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe
we u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken.

Alle informatie die door de cliënt wordt verstrekt, zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gedeeld met toestemming van de cliënt.

We zullen altijd respectvol en empathisch zijn ten opzichte van de cliënt en begrijpen dat financiële problemen een grote impact kunnen hebben op hun leven.

Onze budgetcoaches zijn gekwalificeerde professionals en zullen ethisch handelen en zich houden aan de professionele normen van de beroepsgroep.

Onze budgetcoaches zullen samenwerken met de cliënt om een op maat gemaakt budgetplan op te stellen dat past bij de specifieke behoeften en omstandigheden van de cliënt.

We zullen de cliënt altijd op de hoogte stellen van de kosten en de
beschikbare opties voor onze diensten.

We streven ernaar om een langdurige relatie met de cliënt op te bouwen en hen te ondersteunen gedurende het hele traject naar financiële stabiliteit.

Onze missie is om mensen te helpen hun financiële doelen te bereiken en hun financiële welzijn te verbeteren. Of u nu schulden heeft, uw uitgavenpatroon wilt verbeteren of gewoon uw financiën beter wilt begrijpen, budgetcoach.be is er om u te ondersteunen en te adviseren.