Budgetcoach - Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig voordat u deze website gebruikt. Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden regelen uw gebruik van de website Budgetcoach.be – Een initiatief van Het Financieel Huis bv. Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video’s, logo’s, handelsmerken en andere materialen, is eigendom van Het Financieel Huis en is beschermd door auteursrecht, handelsmerk en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag de inhoud van deze website niet kopiëren, distribueren, wijzigen, verkopen, leasen, uitlenen of op enige andere wijze gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Het Financieel Huis.

Gebruik van de website

U stemt ermee in deze website uitsluitend te gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van derden of op deze gebruiksvoorwaarden. U stemt er ook mee in om geen ongeoorloofde toegang te krijgen tot onze systemen of om onze systemen te verstoren of te beschadigen.

Links naar andere websites

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet worden beheerd door Het Financieel Huis. Wij hebben geen controle over de inhoud, het beleid of de praktijken van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het beleid of de praktijken van deze websites. Het aanbieden van links naar deze websites houdt geen goedkeuring of onderschrijving van deze websites door Het Financieel Huis in.

Beperking van aansprakelijkheid

Budgetcoach.be – Een initiatief van Het Financieel Huis bv biedt geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op deze website. Het Financieel Huis bv is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolgschade of schade van welke aard dan ook, inclusief maar niet beperkt tot schade voor verlies van winst, goodwill, gebruik, gegevens of andere immateriële verliezen (zelfs als Het Financieel Huis op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade) die voortvloeit uit uw gebruik of onvermogen om deze website te gebruiken.

Wijzigingen in deze voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. Wijzigingen in deze voorwaarden worden op deze website gepubliceerd. U wordt geadviseerd om deze voorwaarden regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over deze Algemene Gebruiksvoorwaarden, neem dan contact met ons op via e-mail op info@budgetcoach.be

Laatste update: 17/09/2023

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.