Budgetcoaching voor zelfstandigen

Image

We zijn er voor zelfstandigen, ondernemers en vrije beroepen

Welkom

Welkom op de pagina voor zelfstandigen, ondernemers en professionals van budgetcoach.be, het online platform van Het Financieel Huis voor budgetcoaching, financieel welzijn en financiële levensstijlplanning.


Als jij als ondernemer worstelt om je inkomsten en uitgaven in balans te houden of als je gewoon beter inzicht wilt krijgen in je financiën en meer controle wilt hebben over je geld, dan kun je bij ons terecht. Onze professionele budgetcoaches staan klaar om je te helpen bij het opstellen van een realistisch budget en het behalen van je financiële doelen.

Laat ons samen bouwen aan jouw toekomst.

Sta ons toe om jou te ondersteunen en helpen bij het beheren van je financiën. We hebben ruime ervaring om ook mee te denken en oplossingsgericht te werken zodat jij je kan richten op je bedrijf en je passie.
  • Hoe kunnen wij jou ondersteunen?
  • Hoe verloopt het praktisch?
Image

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Inzicht krijgen in je financiële situatie: Onze budgetcoaches helpen je bij het in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven, zodat je een duidelijk overzicht hebt van je financiën. We kijken samen naar je vaste lasten, variabele uitgaven en eventuele schulden.
Opstellen van een realistisch budgetplan: Op basis van jouw persoonlijke situatie stellen we een budgetplan op dat past bij jouw inkomsten en uitgaven. Zo blijf je altijd binnen je budget.
Besparen op vaste lasten: Je krijgt praktische tips en advies op maat om te besparen op vaste lasten, zoals energiekosten, verzekeringen en abonnementen.
Aanpakken van schulden: Heb je schulden? We helpen je bij het aanpakken van je schulden en het opstellen van een aflossingsplan. We werken samen met jou aan een duurzame oplossing.
Begeleiding en coaching: Je budgetcoach biedt praktische hulp, maar ook emotionele ondersteuning en coaching. Blijf gemotiveerd in het behalen van je financiële doelen.
Image

Hoe verloopt het praktisch?

Onze budgetcoaches werken op afstand en online.
Je kan dus altijd en overal terecht bij ons voor hulp en advies. Na aanmelding plannen we een intakegesprek in, waarbij we samen je situatie bespreken en doelen stellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een budgetplan en het uitvoeren van de benodigde stappen.
Image

Je kan dus altijd en overal terecht bij ons voor hulp en advies. Na aanmelding plannen we een intakegesprek in, waarbij we samen je situatie bespreken en doelen stellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een budgetplan en het uitvoeren van de benodigde stappen.

TIJD OM ACTIE TE ONDERNEMEN

Wil je meer weten over onze aanpak? Investeer in je financiële toekomst en neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we voor meer financiële rust en balans in jouw leven.
PLAN JE EERSTE SESSIE
#budgetcoaching #cashflowmanagement

Blijf op de hoogte

Image
18 september 2023

Wat is budgetcoaching en hoe kan het mij helpen?

Budgetcoaching is een dienstverlening waarbij een professional, de budgetcoach, je helpt om je financiële situatie ...
Image
18 september 2023

Waarom is geld een groot taboe voor velen?

Er zijn verschillende redenen waarom geld voor veel mensen een groot taboe is: Schuld en ...
Image
17 september 2023

Waarom heeft ieder bedrijf een financial well-being coach nodig?

Het hebben van een financial well-being coach voor het personeel kan voor veel bedrijven voordelen ...

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.