Budgetcoaching voor werknemers,
gratis via je werkgever.

Wij werken voor werknemers

Welkom op de pagina speciaal voor medewerkers van onze partnerbedrijven en organisaties. Als medewerker van een aangesloten bedrijf of organisatie, bieden wij je waardevolle begeleiding om je financiën te beheren en je budget te optimaliseren. Bovendien, als je werkgever een Employee Assistance Program (EAP) heeft geïmplementeerd waarin jij en je partner financiële ondersteuning kunnen krijgen, staan wij klaar om je te helpen. Bij Het Financieel Huis presenteren we verschillende oplossingen die aan je behoeften voldoen. Je kunt kiezen voor de begeleiding van een budgetcoach, een financial well-being coach, of je kunt opteren voor ondersteuning van een financiële levensstijlplanner. We zijn er om je te ondersteunen op je financiële reis en je vermogen te optimaliseren.
Image
Image

Aangeboden dienstverlening

Afhankelijk van de Service Level Agreement (SLA) opgenomen in de overeenkomst tussen jouw werkgever en Het Financieel Huis, kunnen wij je als werknemer een breed scala aan diensten aanbieden. Dit omvat onder meer financiële begeleiding, budgetcoaching en hulp bij schuldenproblematiek.

Als jij als werknemer moeite hebt om je inkomsten en uitgaven in balans te houden of als je gewoon beter inzicht wilt krijgen in je financiën en meer controle wilt hebben over je geld, dan ben je aan het juiste adres. Onze deskundige en ervaren professionals staan klaar om jou te ondersteunen bij het verbeteren van je financiële situatie en het bereiken van je doelen.
Budgetcoach.be

Investeer in je financiële toekomst

  • Waarvoor kan ik terecht bij jullie?
  • Hoe werkt het?
  • Dit is onze missie
Image

Waarvoor kan ik terecht bij jullie?

verschillende financiële vraagstukken en problemen, zoals:
Het opstellen van een persoonlijk budgetplan op basis van je inkomsten en uitgaven, zodat je altijd binnen je budget blijft.
Het opstellen van een huishoudbudget voor het gezin.
Het krijgen van inzicht in je financiële situatie en het in kaart brengen van je inkomsten, uitgaven en eventuele schulden.
Het besparen op vaste lasten, zoals energiekosten, verzekeringen en abonnementen.
Het aanpakken van schulden en het opstellen van een aflossingsplan om uit de schulden te komen.
Het ontwikkelen van een duurzame financiële levensstijl en het behalen van financiële doelen.
Het krijgen van emotionele ondersteuning en coaching om gemotiveerd te blijven en succesvol te zijn in het behalen van je financiële doelen.
Een budgetcoach kan je dus helpen om meer grip te krijgen op je financiële situatie, stress te verminderen en een stabielere financiële toekomst op te bouwen.
Image

Hoe werkt het?

Onze budgetcoaches werken op afstand en online.
Je kan dus altijd en overal terecht bij ons voor hulp en advies. Na aanmelding plannen we een intakegesprek in, waarbij we samen je situatie bespreken en doelen stellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een budgetplan en het uitvoeren van de benodigde stappen. Wil je meer weten over onze aanpak en methodologie?

Indien je werkt voor een bedrijf dat een Employee Assistance Program heeft dan kan je misschien gratis gebruik maken van onze diensten. Een Employee Assistance Program (EAP) is een programma voor arbeidsvoorwaarden dat vertrouwelijke advies- en ondersteuningsdiensten biedt aan werknemers en hun gezinnen. EAP's zijn bedoeld om werknemers te helpen persoonlijke en werkgerelateerde problemen aan te pakken die hun welzijn, productiviteit en werkprestaties kunnen beïnvloeden. De EAP-diensten kunnen bestaan uit kortetermijnadvies, doorverwijzing naar maatschappelijke hulpbronnen, juridisch en financiële educatie en coaching, en crisisinterventie. EAP's worden gewoonlijk aangeboden als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket van een werkgever en zijn beschikbaar voor alle werknemers, ongeacht hun functieniveau of anciënniteit.
Image

Dit is onze missie

De missie van budgetcoach.be
Is om mensen te helpen bij het opzetten en behouden van een gezond financieel leven door middel van coaching en educatie. Budgetcoach.be streeft ernaar om de financiële vaardigheden van individuen en gezinnen te verbeteren en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun financiële doelen. Het doel is om mensen te leren hoe ze hun financiën kunnen beheren en hen te helpen bij het ontwikkelen van een duurzaam financieel plan, waardoor ze meer grip krijgen op hun geld en minder stress ervaren. Door middel van toegankelijke en persoonlijke begeleiding willen we mensen helpen om meer controle te krijgen over hun financiële situatie en een stabielere toekomst op te bouwen.

Naast het helpen van individuen en gezinnen bij het bereiken van een gezonde financiële situatie, richt budgetcoach.be zich ook op het verbeteren van de financiële welzijn van werknemers. In het kader van employee financial well-being biedt budgetcoach.be werkgevers ondersteuning bij het bevorderen van de financiële gezondheid van hun werknemers.

Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het organiseren van workshops, trainingen en coaching sessies om werknemers te helpen bij het opzetten en beheren van hun persoonlijke financiën. Door het verbeteren van de financiële kennis en vaardigheden van werknemers, kunnen werkgevers helpen om de stress op het werk te verminderen en het welzijn van hun werknemers te bevorderen. Dit kan ook bijdragen aan een hogere productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.
Image

De cruciale rol van budgetcoaches in een veranderende wereld

In onze voortdurend veranderende wereld is het triest maar waar: armoede en financiële instabiliteit zijn wijdverspreid en treffen mensen uit alle lagen van de samenleving. ...
Image

Waarom heeft ieder bedrijf een financial well-being coach nodig?

Het hebben van een financial well-being coach voor het personeel kan voor veel bedrijven voordelen opleveren. Hier zijn enkele redenen waarom ieder bedrijf een financial ...
Image

Waarom is geld een groot taboe voor velen?

Er zijn verschillende redenen waarom geld voor veel mensen een groot taboe is: Schuld en schaamte: Veel mensen hebben schulden of hebben in het verleden ...

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.