15
JAAR ERVARING
DE FINANCIËLE COACH
0+

Opgeleide coaches

0+

Jaren ervaring

0+

Gesprekken

Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken

Overzicht pagina

Over ons

In deze sectie vind je meer informatie over wie we zijn als budgetcoach, onze achtergrond en onze passie voor financieel welzijn.

Voor wie

In deze sectie vind je informatie over voor wie onze diensten bedoeld zijn, zoals particulieren, zelfstandigen, werknemers en werkgevers.

Werkwijze

In deze sectie leggen we onze werkwijze en aanpak uit als budgetcoach. We bieden individuele begeleiding, trainingen en workshops om duurzame verandering mogelijk te maken.

Charter

In deze sectie leggen we ons charter uit waar we als budgetcoach voor staan. We willen transparant en betrouwbaar zijn en streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Plan je eerste sessie

Vul dit formulier in om je situatie met een van onze budgetcoaches te bespreken.

  Image

  Onze principes

  Vertrouwelijkheid

  Alle informatie die door de cliënt wordt verstrekt, zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gedeeld met toestemming van de cliënt.

  Empathie

  We zullen altijd respectvol en empathisch zijn ten opzichte van de cliënt en begrijpen dat financiële problemen een grote impact kunnen hebben op hun leven.

  Professionaliteit

  Onze budgetcoaches zijn gekwalificeerde professionals en zullen ethisch handelen en zich houden aan de professionele normen van de beroepsgroep.

  CALL TO ACTION INPLAKKEN

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.