Een Financieel - Employee Assistance Program

PAGINA ONDER CONSTRUCTIE - OPLEVERING 18/09/2023

Financieel EAP: Verbeter het financiële welzijn op de werkplek

Welkom op onze Financieel EAP-pagina! Hier ontdek je hoe ons Financieel Employee Assistance Program (EAP) je kan helpen om je financiële welzijn op de werkplek te verbeteren. Wij bieden ondersteuning en hulpmiddelen om werknemers te helpen bij het beheer van hun financiële uitdagingen en doelen.

 

Wat is Financieel EAP?

Financieel EAP is een specifiek Employee Assistance Program dat gericht is op het verbeteren van het financiële welzijn van werknemers. We begrijpen dat financiële stress en uitdagingen invloed kunnen hebben op het dagelijkse leven en de productiviteit op het werk. Ons programma biedt werknemers de nodige tools, begeleiding en ondersteuning om hun financiële situatie effectief te beheren.

 

Voor wie is Financieel EAP?

Ons Financieel EAP is ontworpen voor werkgevers en hun werknemers die willen investeren in het welzijn van hun personeel. Als werkgever kun je je werknemers de mogelijkheid bieden om hun financiële vaardigheden te versterken en hun financiële uitdagingen aan te pakken. Als werknemer profiteer je van persoonlijke financiële begeleiding en ondersteuning om je financiële doelen te bereiken.

 

Welke uitdagingen kunnen worden aangepakt?

Ons Financieel EAP is toegespitst op het aanpakken van een breed scala aan financiële uitdagingen die werknemers kunnen ervaren. Of je nu worstelt met het opbouwen van spaargeld, het beheren van schulden, het plannen van je pensioen, of het omgaan met financiële stress, ons programma biedt begeleiding en oplossingen. We helpen werknemers bij het creëren van een gezonde financiële balans en het bereiken van financiële gemoedsrust.

Wat is er inbegrepen in het financieel EAP?

  • Toegang tot (telefonische & video) permanentie en begeleiding. Uw werknemers kunnen dus voor alle financiële vragen contact opnemen met ons, wij zullen hen ontzorgen waar mogelijk en hen begeleiden in de richting die gewenst is. We hanteren een contactname binnen de 24 uur volgend op de werkdag van ontvangst, waarbij er ofwel de dienst direct verleend kan worden of er een moment ingepland wordt binnen de 5 tot 10 werkdagen afhankelijk van de gevraagde expertise en beschikbaarheid.
  • Gesprekken worden gevoerd door gediplomeerde psychologen en erkende budgetcoaches, financial well-being coaches en financial lifestyle planners en experten in financiën.
  • Gesprekken kunnen plaatsvinden in het Nederlands, Frans of het Engels.
  • Elektronisch promotiemateriaal, ondersteuning van de interne marketing, om te helpen bij de communicatie van de dienst wordt graag geboden.
  • Financial EAP-briefings en rapportage mogelijk
  • Accountmanagement
  • Korting van minimaal 5% op trainingen, webinars, workshops.
  • Gebaseerd op een verwacht gebruik van 1,00 % waarbij er 4 sessies (1 uur) of eerstelijns oplossingsgericht werken inbegrepen zijn voor de betrokkene. Dus een contractbeperking van aantal sessies wordt bepaald op basis van een maximum van 4 sessies per werknemer (of gezinsleden) per jaar om overmatig gebruik tegen te gaan en kosten te beperken en onder volledige controle te houden. Goedkeuring van u als klant, is noodzakelijk om meer sessies te mogen presteren voor de betrokken werknemer ook zal de vraag gesteld worden indien het totaal aantal inbegrepen sessies voor de organisatie (bijna) overschreden wordt.

Maak een afspraak

Ben je klaar om je werknemers te ondersteunen bij het verbeteren van hun financiële welzijn? Wil je hen helpen bij het beheer van hun dagelijks geld en? Maak vandaag nog een afspraak om meer te weten te komen over ons Financieel EAP. Samen kunnen we bespreken hoe ons programma kan worden afgestemd op de behoeften van je organisatie en hoe we werknemers kunnen helpen om financieel sterker te worden. Neem de eerste stap naar het creëren van een gezonde financiële cultuur op de werkplek. Plan je eerste sessie en laat ons je begeleiden bij het bevorderen van het financiële welzijn van je werknemers. Bij Budgetcoach.be zijn we toegewijd aan het versterken van financiële vaardigheden en welzijn binnen organisaties.
PLAN JE EERSTE SESSIE

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.